The Vets winnen in Eindhoven van Elephants 2.

Elephants 2 x VRC The Vets (0-77)
Foto’s: Rina van de Gevel

De rugbyers uit Valkenswaard zijn afgelopen zondag afgereisd naar een regenachtig Eindhoven waar zij werden ontvangen door de elephants 2.

The vets startten positief na de winst van vorige week en gingen razend snel van start. De openingstry na 5 minuten na prachtig combinatiewerk in de driekwarten kwam op naam van winger B.v.Ravenstijn. 041De elephants probeerden met sterk voorwaartsspel the vets uit hun spel te halen. Dit mocht niet baten, want the vets scoorden in de eerste helft nog vijf keer. Ruststand 0-42.

Na de rust keerden beide teams weer vol goede moed terug op het veld. In deze helft probeerden de elephants met hun enorme ervaring het tij in hun voordeel te keren. Na de eerste paar balcontacten waren het the vets die de eerste score van deze helft lieten noteren. Verder spelend in de stromende regen waren het the vets die het spel maakten met snelle opvolging en gecontroleerd spel. De elephants probeerden alles uit de kast te halen en probeerden via een snel genomen inworp vanaf de middellijn voordeel te behalen. Deze inworp werd door vetsspeler H.v.Dijk onderschept en tot de try-line gebracht, om vervolgens teruggefloten te worden door de verder prima fluitende H.d.Vrind. Ondanks deze tegenslag voor the vets konden zij hun spel door blijven spelen en blijven scoren. Eindstand 0-77

Scores van: B.v.Ravenstijn, R.Trienekens, B.Bons, R.Hazelzet, P.vd.Gevel, WJ.Habraken

38 Reacties op “The Vets winnen in Eindhoven van Elephants 2.”