Column voor columnschrijvers.

Vol verwachting opende ik enige tijd geleden de site van de enige Valkenswaardse rugby club, The Vets. Een club die door een groot deel van Nederland gezien wordt als, gezellig, warm, strijd, eendracht, sportief, er zijn voor elkaar. Toch moet ik daar nu een enige kanttekening bij maken!

Een club met een zo grote historie, een leden aantal om U tegen te zeggen en vooral de volgers van de club, de grote gaarde supporters die de achterban wordt genoemd. Die bij de spelers hoog in het vaandel staan.

Dus toen ik de site opende en op zoek ging wat ik ooit op aanvraag van een van jullie begonnen ben, kreeg ik pijn in mijn hart. De laatste column die erop stond was er nog steeds een die door mijn hand geschreven was. Terwijl ik toch een duidelijk signaal had gegeven om dit door jullie allen op te pakken.

Dus spelers, vrouwen van spelers, kinderen van spelers, supporters, vrienden van The Vets,

pak op die pen en bezorg de bezoekers van de site iets om naar uit te kijken, en wekelijks of twee wekelijks iets op de site te zetten, stuur je column, verhaal of iets dergelijks naar Bram en hij zorgt ervoor dat alles op de site komt. Zo moeilijk moet dat niet zijn.

Ik wil jullie uitdagen, als er voor het einde van het seizoen naar mijn mening voldoende columns of verhalen op de site staan, staat jullie een verrassing te wachten.

Het kan ook zomaar zijn dat ik bij de wedstrijd jong / oud mijn opwachting zal maken, en daar met de verrassing kom. Dus wil je weten wie ik ben, klim in de pen of op je toetsenbord en geef jullie site een boost in de vorm van een column.

Ik weet al wat jullie denken nu, ik, een column schrijven, wat, waar, hoe, waarom!

Rustig, haal adem, zo moeilijk is dat allemaal niet, heb niet de illusie dat er half  Nederland op jullie site kijkt!

Een column kan over van alles gaan, actuele zaken, spraakmakende zaken of gewoon over niks! En ik weet zeker dat er bij jullie ook mensen met een zieke danwel enige verstoorde  geest rondlopen die zo een verhaal op papier zetten wat voor de meeste mensen binnen jullie club aangenaam is om te lezen.

Je hoeft dus echt geen geletterd / taalkundig wonder te zijn om iets op papier te zetten.

Heb geen illusie, dat ben ik ook niet, vertrouwde mijn rector me ooit toe.

Dus aan jullie om mij uit de tent te lokken en mijn beloftes in te lossen bij Jong / oud.

Ik kijk ernaar uit…………….

Jullie (hopelijk ex) columnnist.

30 Reacties op “Column voor columnschrijvers.”

Reacties zijn niet toegestaan.