Tweede editie Vets Toer Tocht groot succes.

Valkenswaardse Rugby Club the Vets organiseert jaarlijks in het laatste weekeinde van maart de Vets Toer Tocht. Het doel van de V.T.T. is  de naamsbekendheid van de vereniging in de omgeving te vergroten.

Op zaterdag waren de eerste vrijwilligers al druk in de weer met het uitzetten van de route en de overige laatste voorbereidingen. Op zondagmorgen is door de M.T.B.  ploegen de route nog een keer op onregelmatigheden gecontroleerd en werden,voordat de eerste deelnemers aan de start verschenen, de laatste puntjes op de I gezet. De zorgvuldig opgezette promotiecampagne en het schitterende lenteweer zorgde voor een grote opkomst. Dit jaar was, behalve de route, de uitgebreide rustpost met verschillende soorten soep, peperkoek, bananen, sinaasappels en energy drank weer een groot succes.  Na afloop van de tocht bleef menig MTB’er op het gezellige terras ,onder het genot van een Trappist en de aangeboden bitterballen,na genieten van het lenteweer.

Met een opkomst van 330 deelnemers kan de organisatie van de Vets Toer Tocht terug kijken op een geslaagde tweede editie van de jaarlijks georganiseerde M.T.B tocht.

We willen alle vrijwilligers bedanken voor hun enthousiaste inzet. Zonder jullie hulp hadden we er  niet zo’n mooie dag van kunnen maken.

De V.T.T. organisatie.

19 Reacties op “Tweede editie Vets Toer Tocht groot succes.”

Reacties zijn niet toegestaan.