TBM districtstoernooi 12 september

image

Beste jeugdcontactpersonen en wedstrijdsecretaris,

De districtsdag start om 10.00 uur en zal tot ongeveer 15.00 uur (finales) duren.

Om de districtsdag op tijd te kunnen laten beginnen verzoeken we je vriendelijk om de teams zich tussen 9.30 uur en 9.45 uur te laten melden bij het wedstrijdsecretariaat.

Het clubhuis en de kleedkamers zijn vanaf 09.30 uur geopend. Het is gedurende de toernooidag mogelijk van de douches in de kleedkamers gebruik te maken.
In de bijlage kun je een plattegrond van sportpark Den Dries terug vinden met daarop o.a. de speelvelden, het wedstrijdsecretariaat en het clubhuis weergegeven.

We hebben gemerkt dat ons clubhuis en speelveld voor bezoekende teams moeilijk te vinden zijn. Daarom hebben we op het hekwerk, bij de grote parkeerplaats, een bord met V.R.C. the Vets gehangen. Wanneer je door dit hek gaat kom je vanzelf bij het rugbyveld met het wedstrijdsecretariaat uit. De grote parkeerplaats ligt voor het zwembad de Wedert. Voor een verdere route beschrijving verwijs ik u graag door naar www.vets.nl

Op het hoofdveld ligt langs het wedstrijdsecretariaat een green. We willen je er op wijzen dat het voor bezoekers niet toegestaan is om met noppenschoenen op deze green te komen. Om dit te voorkomen is de green afgezet met rood/wit lint. We willen je dus vriendelijk verzoeken om i.v.m. mogelijke beschadigingen niet op deze green te komen.

Tot slot wil de jeugdcommissie van V.R.C. the Vets, iedereen een sportieve dag en een prettig verblijf bij V.R.C. the Vets toewensen.