Jong vs Oud & Vets Family Touch Toernooi 2017

 

Voorafgaand aan de jaarlijkse en traditionele wedstrijd Jong Vets vs Oud Vets, beginnen we dit jaar de dag met een VETS FAMILY TOUCH TOERNOOI, waarbij je je eigen Dream Team mag samenstellen door een familie en/of vriendenteam te maken van Vets leden en hun gezinnen.

Elke wedstrijd mogen er maximaal 2 senioren in het veld staan, maximaal 2 dames, en daarnaast minimaal 4 kinderen, waarbij de leeftijdgrens graag laag gehouden wordt en waarbij de jeugd van 5 jaar en jonger als “niet meegeteld ” geldt. Immers uiteindelijk gaat het om het meedoen en niet om het winnen. Het is een familietoernooi. Daarnaast willen we de jongsten onder ons een mooie herinnering bezorgen. Rugby-ervaring is zeker geen must. Het is dan ook een TOUCH toernooi.

Wil je je inschrijven met je familie of met een gezamenlijke vriendengroep? Laat dan ook gelijk weten met hoeveel en het aantal volwassenen en kinderen.
Opgeven kan via vetsfamilyandfriends@gmail.com

PS: Vergeet vooral geen leuke naam en ‘kleur’ voor je team te bedenken!

Wil je meedoen, maar je kan er niet genoeg senioren, vrouwen of jeugdleden bijkrijgen? Dan kun je je alsnog inschrijven onder vermelding van: teamgenoten gezocht, en dan kunnen we incomplete teams vanzelf samenstellen, aanvullen of desnoods husselen.

Voor vragen kun je bij onderstaande personen terecht.
Veel groeten en we hopen op een massale opkomst!

Anneke, Nikki, Annelies, Martijn, Ruud, Edwin & Lindie