Winnaar ontwerpwedstrijd + info Presentatie tenue 2017-2022

Winnaar ontwerpwedstrijd

Na lang beraad hebben we dan toch echt een winnaar van de ontwerpwedstrijd gevonden! De ingezonden ontwerpen verschilden veel van elkaar qua design, maar 1 ding was duidelijk… het mag allemaal wat flitser, sneller en moderner ogen volgens de jeugdleden van de Vets. Uiteindelijk hebben we het ontwerp van Brechje Willems gekozen als winnend ontwerp. Gefeliciteerd! Haar design is een mooie stap tussen onze oudere designs uit het verleden die bestonden  uit 1.Strepen, 2.blokken, 3.gele uitsneden (huidig) en een mogelijke toekomst met allerlei ander mogelijke vormen. Vanuit een klankboord kwam de wens van traditionele vormen naar voren mede in verband met het 35 jarig bestaan van de club. We hebben een aantal details uit het ontwerp van Brechje zeker meegenomen in het uiteindelijk nieuwe tenue wat morgen gepresenteerd gaat worden. Tijdens deze presentatie speelt Brechje een belangrijke rol en ontvangt ze de welverdiende rugbybal als prijs voor haar ontwerp!

Ontwerp Brechje Willems

Presentatie tenue 2017-2022

Naast al het rugbygeweld wat morgen in Valkenswaard plaats vindt. Zal er dus ook nog een heuse tenue-presentatie plaats vinden. Captain van de senioren Kees Kuipers en winnares van de ontwerpwedstrijd Brechje Willems zullen morgenmiddag rond 17.00 uur het compleet vernieuwde tenue presenteren na afloop van het Family touch toernooi en voorafgaand aan de Jong – Oud wedstrijd. Ook Mark Hoogendoorn zal namens Hoofdsponsor Isaac aanwezig zijn tijdens dit mooie moment. De komende 5 seizoenen zullen alle spelende leden van de Vets spelen in een compleet nieuw tenue. Zelfs de sokken zijn onder handen genomen! Naast hoofdsponsor Isaac zullen er nog meer (nieuwe) sponsoren pronken op het tenue. Benieuwd? Kom morgen gezellig langs bij de Vets! Kijk hier voor het volledige programma

Detail broek – Brechje kiest voor een traditionele broek. Wij ook?!

 

Detail sokken – Net als bij het ontwerp van Brechje laten we de clubcleuren terug komen in de sokken EN NOG WAT EXTRA’S 😉

 

Detail shirt – Wat we hiervan hebben meegenomen verklappen we nog niet maar er zijn zeker wel een aantal details zichtbaar in het nieuwe tenue terug te vinden.