Voorbereidingen op seizoen 17/18 gaan beginnen

Kleine rectificatie, omdat de dagen niet helemaal klopten voor alle jeugdgroepen! Nu klopt het wel.

Ondanks dat niet iedereen al terug is van vakantie zullen vanaf dinsdag 8 augustus de trainingen weer beginnen op het sportpark Den Dries ter voorbereiding op het nieuwe seizoen! Zowel de jeugd als de senioren pakken de draad weer op om het komende seizoen te gaan knallen.

De Cubs beginnen op dinsdag 8 augustus met de eerste training. De complete groep van de jeugd zal nu nóg beter worden getraind doordat er een aantal trainers deze zomer een cursus hebben gevolgd én afgerond. Meer structuur, duidelijkheid en vooral plezier zullen centraal staan!

Dit seizoen gaan we spelenderwijs verder om de rugby skills te verbeteren en zo nog meer successen te gaan halen op toernooien en wedstrijden waar de verschillende leeftijdsgroepen aan gaan deelnemen.

Cubs

De Cubs gaan zich op de dinsdag-en donderdagavonden klaar stomen voor de eerste competitie welke op zaterdagen zal plaatsvinden! Dat is een super mooi resultaat van een aantal seizoenen bouwen en toernooien spelen. De indeling van de competitie is nog niet bekend, informatie volgt zo snel mogelijk.

Turven en Benjamins

De jongste telgen van the Vets trainen op iedere donderdagavond.

Mini’s

De “grootste kleintjes” trainen zowel op de donderdagavond als op de zaterdagochtend.

Senioren

De senioren verkassen ook weer van het Wilhelminapark naar Den Dries. In het park werd de afgelopen weken de conditie op peil gehouden. En dat was dit jaar een goed bezochte zomer activiteit. Maar vanaf deze week zal het trainersduo Martin en Toon de senioren weer écht gaan pijnigen en laten zweten om behoud in de 3e klasse dit seizoen in eigen hand te houden, en niet zoals vorig jaar het bijna laten ontglippen. Gezien de selectie wordt dit een mooie uitdaging! De eerste wedstrijd van de senioren staat gepland op 3 september. Dit is een test/oefenwedstrijd ter voorbereiding op het echte werk. Het is een thuis wedstrijd en de kick off is om 13:00 uur. Meer info volgt.

Trainingstijden:

Jeugd

Dinsdag (Cubs) en donderdagavond (TBM’s en Cubs): 18:30 – 19:30 uur

Zaterdagochtend (Mini’s) 10:00 – 11:00 uur (vanaf september)

Senioren

Dinsdag en donderdagavond: 19:45 – 21:30

 

Iedereen heel veel plezier met het nieuwe seizoen!