April Rugbymaand – gratis training!

April (jeugd) Rugbymaand. Gratis training!

Ben je nog aan het twijfelen over welke sport je nou echt het leukst vindt? Denk je alle sporten al te kennen? Rugby wel eens voorbij zien komen, maar nooit echt begrepen? op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je een keer iets anders doen…

Iedere donderdag in April van 18:30 tot 19:30 uur gratis training!

In de maand april staat bij de Rugbyclub The Vets in Valkenswaard het open huis centraal. Gedurende deze hele maand kunnen kinderen en jongeren vanaf 5 jaar een kijkje komen nemen bij de trainingen. Om het spelletje echt te ervaren is meedoen gewenst!
Liever met de volwassenen meetrainen? Dat kan ook zelfde donderdagen om 19:45 uur!

Wat heb je nodig om te kunnen trainen?

  • (oude) sportkleren. (korte broek, T-shirt en een warm vest)
  • veldschoenen (voetbalschoenen)