Seizoen 2018/2019 is van start.

Sinds augustus zijn we weer begonnen met de eerste trainingen van het seizoen 2018/2019.

Cubs

De Cubs gaan zich op de dinsdag-en donderdagavonden klaar stomen voor de eerste competitie welke op zaterdagen zal plaatsvinden! Dat is een super mooi resultaat van een aantal seizoenen bouwen en toernooien spelen.  Met wedstrijden tegen Rc The Dukes CU2, Rc Wasps CU2, clusterteam Wiwa’s CU1, Rc Eemland CU2 en Rc the Pink Panthers CU1 zullen ze zich kwalificeren voor het tweede gedeelte van de competitie.

Turven en Benjamins

De jongste telgen van the Vets trainen op iedere dinsdag- en donderdagavond.
Zij spelen geen competitie maar nemen deel aan toernooien uit de regio Zuid.

Mini’s

De “grootste kleintjes” trainen ook op de dinsdag- en  donderdagavond.
Zij spelen geen competitie maar nemen deel aan toernooien uit de regio Zuid.

Senioren

De senioren trainen ook op dinsdag en donderdagavond. Trainer Martin zal de senioren weer écht gaan pijnigen en laten zweten om behoud in de 3e klasse dit seizoen in eigen hand te houden, en niet zoals vorig jaar het bijna laten ontglippen. Gezien de selectie wordt dit een mooie uitdaging! Voor het wedstrijdschema kunt U de agenda checken.

Trainingstijden:

Jeugd

Dinsdag- en donderdagavond (TBM’s  en Cubs): 18:30 – 19:30 uur

Senioren

Dinsdag en donderdagavond: 19:45 – 21:30

 

Iedereen heel veel plezier met dit nieuwe seizoen!