VTT

Zondag 26 maart 2017: 5e editie Vets ToerTocht!

Start & Finish: Clubhuis VRC The Vets
Sportpark Den Dries, Valkenswaard (locatie & route)
Inschrijving en start van 8:30 tot 10:00 uur
Inschrijfgeld 4 euro (tot 16 jaar = 1 euro)

Route Vets ToerTocht

Op zondag 26 maart organiseert Valkenswaardse Rugbyclub the Vets voor de 5de keer de Vets Toer Tocht “een tocht met ballen”.

Het parcours gaat voor 94% over onverharde wegen, waarvan het merendeel single track is. We bieden een uitdagende route met 3 afstanden: 25, 35 en 45 km. De routes lopen door de schitterende bossen, langs vennen en over de heidevelden van Valkenswaard en Waalre.

De start- en finishplaats van deze M.T.B. tocht is het clubhuis van rugbyclub the Vets op Sportpark Den Dries aan de Pastoor Heerkensdreef te Valkenswaard. Vanaf de parkeerplaats bij het zwembad de Wedert kunt u de bewegwijzering vanaf de grote poort naar het clubhuis vinden.

Deelnemers kunnen van 8.30 uur tot uiterlijk 10.00 starten. Op het rustpunt wordt men getrakteerd op verschillende versnaperingen waaronder een kop warme soep. Na afloop van de tocht worden de deelnemers verwelkomd in het gezellige, met haardvuur verwarmde, clubhuis van The Vets. Er is de mogelijkheid om de fiets af te spuiten en er zijn kleedruimtes en douches beschikbaar om op te frissen. Zoals andere jaren trakteren we op een gratis portie bitterballen in de kantine.

Deelnemen aan de VTT kan al voor 4 euro p.p. Voor deelnemers tot 16 jaar zijn de kosten 1 euro p.p.


Sfeerimpressie VTT: