Maandag 4 Maart: Vets Carnavals Kroegentocht

Maandag 4 maart gaan we weer los: De jaarlijkse kroegentocht van The Vets op Carnavalsmaandag. Ergens rond de middag zullen we weer starten vanuit het clubhuis met een Vette lunch om daarna een zo groot mogelijk aantal etablissementen te bezichtigen. Zorg dat je er bij bent! (voor de poll –> klik verder). Aanmelden voor het eten kan bij Mathijs.


Respect, Discipline & Kameraadschap!

(serieus stukje)
JA, wij zijn van de rugby, maar NEE dat betekent niet dat we altijd lomp moeten zijn. De laatste jaren krijgen we steeds vaker negatieve feedback over onze bezoeken op carnavalsmaandag. Dat is jammer. En vooral ook slecht voor ons imago. Bij deze de oproep om dit jaar The Vets eens van de goede kant te laten zien. Maak er vooral een leuk feestje van, maar houd rekening met andere gasten. Iets met kernwaarden van rugby. Meer daarover vind je hier: www.rugby.nl/page/kernwaarden.


Wie worden De Vetste der Vets?

Geheel volgens traditie moeten we ook dit jaar weer worden aangevoerd door een daadkrachtig prinsenduo: De Vetsten de Vets! Wie achten jullie dit jaar het meest geschikt? De poll is weer geopend. Met ook dit keer met de mogelijkheid om tot wel 3 stemmen in een keer uit te brengen! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en er vallen in geen enkel opzicht rechten aan te ontlenen, het prinsenschap is immers geen democratie. Tips, suggesties en commentaar zijn welkom, maar houd het een beetje braaf! Succes met stemmen…

Vetste de Vets 2019! Aan wie de eer om de Vets op carnavalsmaandag aan te voeren tijdens de kroegentocht?

  • Niemand (er valt toch niets meer aan te redden) (32%, 15 Stemmen)
  • Mark & Michael (M&M of Eminem?) (19%, 9 Stemmen)
  • Michel & Hans (geen gezeik, old skool carnaval) (17%, 8 Stemmen)
  • Willem Jan & Toon (omdat het kan) (17%, 8 Stemmen)
  • Rob Wils (waar is Rob?) (9%, 4 Stemmen)
  • Carlo & Wesley (als aanvoerder misschien net iets braver) (4%, 2 Stemmen)
  • Kees (Speech!) (2%, 1 Stemmen)

Totaal aantal stemmen: 37

Laden ... Laden ...