Grote club actie 2019

Hallo allemaal,

Op zaterdag 14 september 2019 start de Grote Clubactie. Rugby Club The Vets doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling? Het verkopen van de loten is heel eenvoudig via het verkoopboekje. Met het verkoopboekje ga je langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. De koper vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper en ontvangt hij per e-mail. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje. De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn voordeur plakken.
Voordelen:
* Kinderen hoeven niet met geld over straat
* De verkopers hoeven maar één keer langs de deur

Is er niemand thuis? Dan kun je gebruik maken van de niet-thuiskaartjes. Zo kan iemand alsnog een lot kopen van onze club.

Wanneer is de actie? De Grote Clubactie 2019 start op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.
Aan wie mag je verkopen? Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren: Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever je boekje vóór 12 november in bij Daniëlle of je teammanager. Wij zorgen ervoor dat het verder in orde komt. Wil je meer verkopen? Daniëlle kan jou een nieuw boekje geven. (of vraag er even na bij je teammanager)

Wat krijg jij voor je harde werk? Help zoveel mogelijk geld op te halen voor jouw club door zoveel mogelijk loten te verkopen. De Grote Clubactie heeft ook voordelen voor jou om zo veel mogelijk loten te verkopen. Verkoop je 20 loten of meer, dan word je beloond met een dagje pretpark!* Ook kun je dan een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com.
*Geldig bij Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op clubactie.nl/lotenverkopers.

Wat kun je winnen? Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Heb jij namelijk de meeste loten verkocht van de club dan win jij dit jaar een clinic met vijf vriendjes op een datum naar keuze. En via de Kids-verkoopwedstrijd maak je kans op geweldige prijzen. De hoofdprijs is een Nintendo Switch met een spel naar keuze. Ga voor meer informatie naar clubactie.nl/lotenverkopers

Bovendien hebben wij als club ook voor elke beste verkoper van de tbm, cubs en junioren een leuke sportieve prijs. Dus doe je best en ga de strijd met elkaar aan!


Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd bij Daniëlle terecht.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten. Jouw inzet is goud waard!