Trip Wales Pasen 2010

Daar waar velen naar uitgekeken hebben, en waarvan de voorbereidingen al in volle gang zijn……..de trip 2010 naar Wales komt eraan! Dit precies 25 jaar na de eerste trip van The Vets naar The Drifters in Engeland……

Wales, land van “Man versus Horse Race”, en het “World Bog Snorkelling Championship”….wat dit ook mag zijn….vooral bekend als rugbynatie waar het edele balspel een way-of-live, nee,  religie is…….Welshmen staan bovendien bekend als uitstekende zangers, dus haal het songbook maar alvast uit de kast en smeer uw keeltjes……

Zoals gezegd gaan we naar Wales, om precies te zijn naar Llandudno/Colwyn Bay. Deze idylissche plek ligt in het uiterste noorden van Wales, niet ver van nationaal park Snowdonia, waar Mount Snowdon ligt, met 1085 meter de hoogte berg van de UK. We zijn uitgenodigd door Jim McBride, oud lid/speler van The Vets die in de jaren 80/90 ons eerste team aanvoerde. Enkele huidige spelers van de selectie kennen hem van zijn uitvoering van het volgende drinkebroeders-vers tijdens onze laatste trip in Bishops Castle dat ongeveer gaat als…One hen, a couple of ducks, three Brown bears, four running hares, five copulent corpuscles……..”…en wie de rest nog weet…..

Zo’n 12 jaar geleden zijn enkele onder u al eens in Llandudno geweest, en volgens Jim spreekt men daar nu nog over……menig trip-member van toen spreekt over een van de beste trips ever……dit belooft dus heel wat voor de editie 2010…….

Voor wie is deze trip bedoeld? In eerste instantie natuurlijk voor de senioren, maar voor de verandering gaan dit jaar de veteranen ook mee…. Niet spelers zijn natuurlijk ook van harte welkom, maar spelende leden gaan zoals altijd voor. Geef je daarom dan ook op tijd op om zeker te zijn van een plaatsje in de bus, zodat je niets mist en over 10 jaar nog steeds sterke verhalen aan de bar kan vertellen………

Het vertrek staat gepland rond het middaguur op vrijdag 2 april, om dinsdagochtend 6 april weer in Nederland aan te komen. We zullen in principe reizen per touringcar en gaan vanzelfsprekend met de boot de overtocht maken. Al reden genoeg om deel te nemen zou ik zeggen……Hou voor de verdere invulling van dit lange week-end de website in de gaten. Overbodig om te zeggen dat er de nodige wedstrijdjes gespeeld zullen gaan worden, voor de veteranen natuurlijk in ietwat aangepaste vorm…..(voor de wat ouderen onder ons verwijs ik voor een optimale voorbereiding naar een speciaal veteranen-bulletin op de website…)

De kosten zijn geraamd op 300 euro vooraf, en 50 pond in de UK. De bierpot zal dan vervolgens nog gevuld moeten worden…….

Inmiddels hangt er een  inschrijfformulier op het prikbord in het clubhuis, in verband met de grootte van de groep en reservering van bus/boot gelieve voor 31-12-2009 je interesse kenbaar maken. Geef dan ook meteen je maat op voor het tripshirt. Ook dient voor het einde van het jaar een aanbetaling van 100 euro binnen te zijn. Overigens kun je ook een prachtig tripshirt bestellen wanneer je niet mee gaat naar Wales…..

Je kunt natuurlijk nu ook alvast wat zuurverdiende spaarcentjes opzij zetten, gebruik hiervoor, net als voor de aanbetaling, banknummer 1036.72.141, ovv VRC The Vets te Valkenswaard.

Voor aanvullende vragen, aanmeldingen en dieetwensen, neem even kontakt op met 1 van ondergenoemde personen;

Arnold van de Nieuwenhuizen (algemeen)  06-13759123        fam.vdn@planet.nl
Peter Leenders (algemeen) 06-55704844                                       peter.leenders@chello.nl
Nico Willems (senioren) 06-51272924
Tom van Hoof (veteranen) 06-18308446 of 040-8488906     tajvanhoof@onsneteindhoven.nl

3 Reacties op “Trip Wales Pasen 2010”

Reacties zijn niet toegestaan.