Lid worden

Ben je een ervaren speler of heb nog nooit rugby gespeeld? Kom het eens proberen bij The Vets!2 weken gratis training

Voor elke nieuwkomer, jong of oud, ervaren of onervaren, is er de mogelijkheid om 2 weken gratis mee te trainen. In deze 2 weken kun je op de training kennis maken met de stoerste en leukste sport die er bestaat Wil je eerst even komen kijken? Je bent van harte welkom! Trainingen en wedstrijden zijn vrijblijvend te bezoeken. Wil je komen meetrainen? Meld je dan aan voor de gratis proefperiode. Hier vind je de trainingstijden.

Aanmelden voor proeftraining


5 weken introductie lidmaatschap

De leukste manier om kennis te maken met de rugbysport is door aan wedstrijden of toernooien mee te doen. Daarvoor moet je ingeschreven zijn bij de Nederlandse Rugby Bond (NRB). Na de gratis proeftrainingen kun je inschrijven voor een introductie lidmaatschap van 5 weken. Tijdens deze periode je aangemeld bij de NRB en kun je meespelen bij toernooien of wedstrijden. Op deze manier ben je ook extra verzekerd via de bond.

Let op: Na 5 weken wordt het voorlopige lidmaatschap automatisch omgezet worden in een definitief lidmaatschap! Voor die tijd is er de mogelijkheid om af te melden, mocht het toch niet bij je passen.

De kosten voor een introductie lidmaatschap bedragen € 15,-.

Printversie inschrijfformulier    Online inschrijven

Het inschrijfformulier kun je uitprinten, invullen en inleveren in het clubhuis bij secretaris, jeugdcoördinator of teammanager.


Regulier lidmaatschap

Wil je  lid worden? Vul dan het inschrijfformulier in en lever deze in bij secretaris of jeugdcoördinator. De kosten van het lidmaatschap verschillen per leeftijdscategorie. Hier vind je een overzicht van de contributie.

Niet spelen, maar wel lid
Je kunt ook lid worden van The Vets zonder zelf te rugbyen. Als Clublid/Donateur bent je niet spelend lid en ondersteun je de vereniging. Als Tientjes lid kun je ook een actieve rol krijgen binnen de vereniging. Denk hierbij aan teammanager, scheidsrechter of bestuurslid. Via de club van 50 of als sponsor is er de mogelijkheid om de vereniging financieel te ondersteunen. Informatie over sponsormogelijkheden staat vind je hier.

Printversie inschrijfformulier    Online inschrijven

Het inschrijfformulier kun je uitprinten, invullen en inleveren in het clubhuis bij secretaris, jeugdcoördinator of teammanager.


Heb je een vraag of wil je meer informatie over de lidmaatschappen? Mail naar info@vets.nl