Vetstival 2010 wederom een gezellige topdag!

Vetstival 16-5-2010 044Afgelopen zondag was alweer de derde editie van het Vetstival van de Vets. Een festival voor rugbyliefhebbers, sportliefhebbers, vriendengroepen en ga zo maar door. Door het mooie weer was het evenement ook goed te doen voor publiek, wat dan ook ruim aanwezig was. Aan de start van de dag waren er 7 teams. Door een aantal samensmeltingen werden dit er 5.

De dag begon met de Lowland games waar aan de hand van zo’n 6 spellen het nodige werd geëist van de deelnemers. De spellen linkte allen aan het spelletje rugby. Ook was er een demonstratie wedstrijd waarbij de aanwezigen werden getrakteerd op een mooi schouwspel met alle facetten van het rugby. Om de individuele eer te verdedigen werd de kik-competitie druk bezocht en uiteindelijk gewonnen door voetballer van RKVVO Dommelen, Dhr Clermont.

Vetstival 16-5-2010 015Na afloop van de teamactiviteiten en de kik-competitie bood de organisatie men de kans om mee te spelen in een rugbywedstrijd. Vele grepen de kans en ondervonden aan den lijve hoe het spel gespeeld wordt. Inmiddels was ook de derde helft gestart met een optreden van de band Dinges.

De uitslag van Vetstival 2010:

  1. Team Dommeldal
  2. FC Kansloos
  3. Amsterdamned
  4. Carlo’s team meej een vage naam 😉
  5. De Aambeien

Foto’s zijn gemaakt door Rina van de Gevel en zijn hier te vinden.

Vetstival 16-5-2010 043

De organisatie bedankt alle aanwezige voor deze plezierige dag en hoopt iedereen volgend jaar weer te ontvangen.

20 Reacties op “Vetstival 2010 wederom een gezellige topdag!”

Reacties zijn niet toegestaan.