Rugbyers uit Valkenswaard winnen in Uden

Foto’s: Rina vd Gevel
13 foto’s

Foto’s van Octopus

Afgelopen zondag zijn de rugbyers uit Valkenswaard afgereisd naar Uden om daar na een lange periode van afgekeurde velden de competitie te hervatten. Momenteel bezetten the Vets uit Valkenswaard de derde plaats in de competitie en proberen met fanatiek doortrainen in de top drie te eindigen.

The Vets reisden af met drie wisselspelers en een juiste instelling om Octopus te verslaan op hun terrein. Na een twijfelende start waarin er veel spelonderbrekingen waren, wisten de mannen uit Uden te scoren middels een penalty. Als reactie wisten the Vets middels goed samenspel te scoren en de eerste try met conversie te noteren. In de eerste helft waren het vooral the Vets die het spel maakten. Vele spelhervattingen zoals scrums en line-outs werden gewonnen door the Vets. Hierdoor bleef scoren niet uit. The Vets konden op alle fronten terreinwinst boeken en scoorden daar uit. Ruststand: 3-12.

De tweede helft begon voor the Vets voortvarend. Ze wonnen vele line-outs en konden door goed defensief werk de spelers van Octopus beletten om tot scoren te komen.

The vets mistten wat extra finesse om een enorm scoreverschil op te tekenen maar waren wel in staat om hun eigen spel te spelen. Het was duidelijk te zien dat the Vets beter in het spel zaten en dat de conditie er momenteel goed in zit. De eindstand: 3-40. Volgende week spelen the Vets thuis voor de regionale beker mits de weergoden dit toelaten. Daarna hebben the Vets het rustig tot half Januari en hopen hun nieuwe status van competitieleider voort te kunnen zetten. Scores: B.v.Ravensteijn, R.v.Amelsvoort, P.vd.Gevel, J.v.Traa, R.Trienekens, K.Kuipers.

14 Reacties op “Rugbyers uit Valkenswaard winnen in Uden”

Reacties zijn niet toegestaan.