14+15 Mei: Vets gaan Levend tafelvoetballen

Het team ‘Volgende week Vetstival’ bestaat momenteel uit:
– Bart van R.
– Johan van de G.
– Willem Jan
– Rick Baets
– Ruben
– Edwin
– Bart B (??)
– Peter van de G.
– … zie aanvullingen bij reacties

Onder lees meer informatie vanuit de organisatie over tijden etc.

Beste Teams!

Leuk dat jullie dit jaar weer meedoen met ons grote Levend Tafelvoetbaltoernooi! Zonder deelnemers geen toernooi. Maar met 12 dames- en 30 gemengde/herenteams, hoeven wij hier ons geen zorgen over te maken! Hier een mail met de laatste belangrijke info voor het grote feestweekend!

Zaterdag

Op zaterdagavond begint ons knallende tentfeest om 20.00 uur. DJ Jerome zal de hele avond aan elkaar draaien, dus dat belooft weer één groot feest te worden! Rond een uur of 21.30 zal het captainspel plaatsvinden. Het is de bedoeling dat van elk team één persoon – een speler of de coach bijvoorbeeld – dit spel gaat spelen om de eerste punten in de wacht te slepen.

Op zaterdagavond is iedereen van harte welkom. De entree is gratis. We willen iedereen er wel op attenderen dat het voor jeugd onder de 16 jaar verboden is om alcohol te drinken. Wij willen jullie uitdrukkelijk verzoeken om je aan deze regel te houden, zodat we bij mogelijke controles niet in de problemen komen.

Zondag

Op zondagmorgen worden om 10.00 uur alle teams – fris en fruitig – verwacht op het evenemententerrein aan de rotonde Luikerweg/Bergeijksedijk in Borkel. Elk team krijgt dan een programmaboekje met daarin de poule-indeling en het wedstrijdschema. Bij aanvang van het toernooi kan elk team het inschrijfgeld – 20,00 euro per team – betalen bij de organisatie.

Rond 15.00 uur zal een demonstratie zijn van politiehondenvereniging Den Hoek. Zij zullen dan laten zien hoe deze honden worden opgeleid en wat ze allemaal kunnen. Omstreeks 17.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden. De live-band Triplex zal dan – net als vorig jaar – een spetterend live-optreden verzorgen.

Dit jaar zal het niet alleen bij ons spannend zijn wie er met de wisselbeker vandoor gaat, ook bij het Nederlandse voetbal zal op 15 mei een (nieuwe) kampioen opstaan. Daarom hebben wij Eredivisie voetbal op groot scherm, zodat niemand dit hoeft te missen.    

We hopen er net als vorig jaar weer één groot succes van te maken.

Aan ons zal het in ieder geval niet liggen!

Mochten jullie nog vragen hebben, kunnen jullie contact opnemen met Mariëlle Schellekens (06-47115969) of mailen naar kpjbes@gmail.com.

Met vriendelijke groeten,

Linda Sprengers & Mariëlle Schellekens

Namens KPJ Borkel en Schaft

11 Reacties op “14+15 Mei: Vets gaan Levend tafelvoetballen”

 • levendtafelvoetbalveteraan

  zegt:

  Auw en alvast nog een keer auw. Als dat net zo gaat als dat het 2 jaar geleden ging dan weet ik wel weer hoe laat het is…

 • Gezien het herstel van de vaste keeper van de selectie hebben we nog minstens twee vacatures voor spelers bij het levend tafelvoetbal… en supporters zijn ook gewenst.

 • Willem Jan

  zegt:

  Kees speelt ook mee.

 • sugarbabe

  zegt:

  sugarbabe gaat ook mee.

 • Als het meezit komen we dit festijn filmen.

 • Ruben

  zegt:

  Ik zal me helaas uit dit fantastische spektakel moeten terugtrekken. Ik kamp op dit moment met een blessure en zal aar alle waarschijnlijkheid nog steeds aanwezig zijn tijdens dit evenement. Wellicht dat ik even langs kom om jullie aan te moedigen en te voorzien van heerlijk nattigheid.

 • Edwin

  zegt:

  Ruben,
  Mag ik je dan boeken als coach? die hebben we ook nodig namelijk.
  ben je er de zaterdagavond ook bij?
  Edwin

 • Kaptein

  zegt:

  Is er een Dresscode voor de zaterdag en de zondag?

 • Willem Jan

  zegt:

  Ja ( oude ) kleren die vies mogen worden ( misschien is het iets om als zwerver te gaan?)

 • Edwin

  zegt:

  drescode; Zondag Vets wedstrijdtenue zonder schoenen.
  Zaterdag dragen we Vetsshirt ivm herkenbaarheid.

 • Chris

  zegt:

  Super foto’s!

Reacties zijn niet toegestaan.