22 mei 2011 – Vierde editie van het Vetstival

snc00059Zondag 22 mei 2011 is het weer zover. De langverwachte vierde editie van het Vetstival zal dan beginnen. Op sportpark Den Dries in Valkenswaard zal er weer gestreden worden om de titel en de beker van dit jaar.

Gedurende de dag zal er een parcours afgelegd moeten worden dat bestaat uit allerlei verschillende lowland games. Dit is een Valkenswaardse versie van de schotse highland games.

Door middel van al deze spellen wordt er kennis gemaakt met rugby in het algemeen en met rugbyclub The Vets in het bijzonder. Tijdens deze dag kan iedereen ervaren hoe gezellig het is om deel te zijn van het team van rugbyclub The Vets en hoe leuk en uitdagend het is om rugby te spelen.

Rugby is een sport waar iedereen een plek heeft. Het maakt niet uit of je nu dik of dun bent, snel of juist heel erg sterk. Iedereen kan rugbyen!!

Bij rugbyclub The Vets staat we klaar om je alles uit te leggen en tijdens het Vetstival kun je op een laagdrempelige manier rugby eens zelf ervaren.

Vetstival 16-5-2010 040Tijdens het Vetstival zal er een grote feesttent staan waar je de hele dag een lekker hapje en drankje kan halen. Muzikaal zal het Vetstival vanaf 15.30 uur door de band ‘Dinges’ worden ondersteund met een mooie mix van pop, rock en bekende meezingers. De feestavond kan dan officieel beginnen!

Een team voor het Vetstival bestaat uit minimaal 8 spelers en mag bestaan uit zowel mannen als vrouwen van 16 jaar of ouder.

Komt daarom allen naar sportpark Den Dries op zondag 22 mei. De tent zal geopend zijn vanaf 10.00 uur en vanaf 11.00 uur beginnen we met de spelen. Voor meer informatie en om je team in te schrijven, kijk op www.vets.nl/vetstival.