Valkenswaard mag zich weer verheugen op jeugdrugby

img_3442

Na de succesvolle jeugdwerving actie van afgelopen maand mag Rugbyclub The Vets zich verheugen met nu al een 18-tal aanmeldingen. De leeftijd van de nieuwe jeugdleden varieert tussen de 8 en 17 jaar maar dat deert de club niets. Het merendeel zit in de leeftijdscategorie Cubs (13-14 jaar) met een aantal uitschieters er onder en boven. Dit houdt wel in dat er geen compleet team gevormd kan worden. De club gaat dan nu ook, in samenspraak met de Nederlandse rugbybond en de regionale clubs, onderzoeken wat de beste wijze van klustering is. Dit is geen uitzondering, in de praktijk werken veel clubs regionaal samen met de jeugdteams. Zodat iedereen kan genieten van de mooie sport.

Ondertussen staat de club niet stil en wordt er achter de schermen al gewerkt aan een nieuwe promotieactie. In de tussentijd traint de jeugd op dinsdagen en donderdagen en komen er nog steeds elke week nieuwe gezichten een kijkje nemen. Dit blijft de club ook stimuleren, iedereen is en blijft welkom om trainingen te bezoeken. Neem dan wel sportkleding mee zodat je ook mee kan doen! De jeugd traint tot de maand juli.

In de maanden juni en juli mag er niet meer gesport worden op alle sportvelden van Gemeente Valkenswaard. Dit om de velden te laten herstellen van de belasting van het afgelopen seizoen. Maar dat houdt de Vets niet tegen; In de maand juni zullen de trainingen plaats vinden in de wijken van Valkenswaard op de mooie openbare veldjes. Zo zal er een bezoek gebracht worden aan de veldjes van het Wilhelminapark, de Kornoeljelaan en het veldje bij de Tienendreef-Norbertusdreef.

Na een verdiende maand rust in juli staat de eerste veldtraining van volgend seizoen al gepland: dinsdag 7 augustus. De trainingen van de jeugd vinden plaats op dinsdagen en donderdagen van 18.30 tot 20.00 uur.

volg ons op:

3 Reacties op “Valkenswaard mag zich weer verheugen op jeugdrugby”

  • WJH

    zegt:

    Woei een mooie beloning na 3 maanden hard werken

  • Tinuzzz, Pim en Martijn

    zegt:

    Goed bezig mannen!

  • WJH

    zegt:

    Jij bent toch gewoon Pim? Of zit je in een meervoudige persoonlijkheidscrisis :p

Reacties zijn niet toegestaan.