Start rugby seizoen in Valkenswaard

Zondag 16 september aanstaande staat de eerste thuiswedstrijd voor de senioren gepland.  De tegenstanders zijn de mannen van Obelix uit Nijmegen. Onze mannen hebben een zwaar seizoen voor de boeg met een onderbemand team en spelend in de hoge 2eklasse.  Beide teams hebben de 1e wedstrijd van het seizoen verloren en zijn gebrand op herstel.

Naast het feit dat het de 1e thuiswedstrijd van de senioren betreft, zal ook het nieuwe tenue gepresenteerd worden en de nieuwe shirtsponsor bedankt worden. Graag nodigen we iedereen die de Vets een warm hart toe draagt uit om hen te komen steunen en om de start van het seizoen te komen vieren. Het clubhuis is geopend vanaf 12.00 uur. Kick-off van de wedstrijd is 13.00 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd zal het nieuwe shirt worden gepresenteerd en zal de sponsor bedankt worden.

Inmiddels zijn we als club ook flink gegroeid! Zo hebben we naast het seniorenteam inmiddels 23 jeugdleden die uitkomen in 5 verschillende categorieën en 3 verschillende competities. Zo zijn er op het moment al  5 TBM’s(!) die regelmatig een toernooi zullen gaan spelen en inmiddels de eerste afgelopen zaterdag al met veel plezier in Tilburg hebben gespeeld.

De leeftijdscategorie cubs is gevuld met een 15-tal enthousiaste jongens en meiden die de club via familie, kennissen of via één van de pr-acties hebben weten te vinden. Zij spelen wekelijks samen met Octopus uit Uden in een leuke competitie. De eerste wedstrijd was nog wat onwennig en werd dan ook verloren maar desondanks het verlies  is er veel geleerd en met veel plezier gespeeld. Volgende week zaterdag spelen zij hun 1e thuiswedstrijd! We hopen ook daar veel publiek te mogen ontvangen want voor het eerst sinds jaren zal er weer een jeugd rugby wedstrijd gespeeld worden op het mooie veld van de Vets!

Naast de TBM’s en de Cubs zijn er ook nog 3 Junioren die zullen spelen in een wekelijkse competitie. Zij spelen samen met Tilburg hun wedstrijden in Zuidelijk Nederland.  We hopen dat deze categorie net zo gevuld raakt als die van de Cubs want met 15 man op pad is toch echt leuker als met z’n 3e!!

Een korte opsomming van belangrijke data:

  • 16 september   1e thuiswedstrijd senioren           13.00 uur kick-off / 12.00 uur open
  • 22 september   1e thuiswedstrijd cubs                 11.00 uur kick-off / 09.00 uur open
  • 12 oktober       ALV voor alle senioren leden         20.00 uur start
  • 20 oktober       Sport experience                            Binnenkort meer info
  • 27 oktober       1e veteranen wedstrijd                  Info Hans van Dijk

Hopelijk gaan we elkaar weer veel zien de komende tijd!

Met ovale groet,

Bram van den Putte

Eén reactie “Start rugby seizoen in Valkenswaard”

  • Cosmopolitan Rumor : women Understood to be Essential In the marketplace today

Reacties zijn niet toegestaan.