Bram en Winnie on Tour

Zoals de meesten zullen weten zijn Bram en Winnie bezig met hun reis rondom de wereld. Om op de hoogte te blijven van hun avonturen en foto’s houden zijn een eigen site bij. Lees hun spannende verhalen en laat een berichtje achter!

Bram en Winnie zijn de eerste die werken aan een traditie binnen de Vets, genaamd Bob de Beer. Deze beer zal voortaan meereizen met leden van de Vets over de hele wereld. De foto’s van Bob bij de grootste en meest overweldigende places-to-be ter wereld zullen getoond worden in het clubhuis op een nog te ontwikkelen collage (vrijwilligers aanmelden bij Bats). Zo zullen de Vets bekend worden over de gehele wereld.

We kijken met smacht uit naar de volgende verhalen en natuurlijk ook een beetje naar de terugkomst. We wensen hun dan ook de tijd van hun leven toe. De verhalen zullen te horen zijn aan de bar van de Vets.

Ps. De site is te berijken via “links”

10 Reacties op “Bram en Winnie on Tour”

 • BLackbeard

  zegt:

  De traditie is eigenlijk al begonnen met de tekkeltrophee die met de biergier naar Afrika is geweest…

 • The zookeper

  zegt:

  Bob de beer? Serieus?! :-)… Bob als in de BOB en beer als in BIER?.. Hij heeft al heel wat mogen zien! Greets aan iedereen daaro!

 • bram

  zegt:

  Is die fotocollage al in de maak?! Anders blijft Bob lekker in NY achter 🙂

 • reserve

  zegt:

  neeee, jonguh……. wanneer komen jullie thuis??

 • reserve

  zegt:

  ik denk zelfs da BoB een mooi plaatsje krijgt……….

 • bram

  zegt:

  Week of 3

 • reserve

  zegt:

  datum, we willen een datum…….

 • ugg blue

  zegt:

  Howdy! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

Reacties zijn niet toegestaan.