The Vets junioren gelijkspel

Door:Jolanda van Eijndhoven


Ook het rugbyseizoen is weer opgestart. The Vets sinds lange tijd weer een junioren team. Hiervoor heeft men de samenwerking met rugbyclub Eindhoven (RCE) gevonden.

Voor de junioren van the Vets die ingedeeld zijn bij platepoule Zuidwest stond afgelopen zaterdag de wedstrijd Bokkerijders / Ducks op het programma. Ondanks de regen waren de mannen van the Vets al vroeg present in Boxtel. Ze hadden er zin in.

De wedstrijd was nog maar enkele minuten oud of de combinatie Bokkerijders / Ducks grepen hun kans toen er een gat ontstond in de verdediging. De conversie werd gemist en RCE/the Vets stond met 5-0 achter. Dit leek de heren uit Valkenswaard en Eindhoven wakker te schudden. De wings Tomas en Jesper lieten door hun snelheid heel duidelijk zien waarom zij op deze plek staan. In het verloop van de wedstrijd ging het aardig gelijk op, het was voortdurend stuivertje wisselen. Fons als center liet zien dat hij de sleutelpositie op het veld waardig is.

Halverwege de tweede helft wist prop Nick dankzij enkele slimme wendingen een erg mooie try te scoren. Hij speelde en enorm goede wedstrijd en werd dan ook uitgeroepen als de “man of te match”. Helaas lukte het in de laatste minuut niet om de kleine voorsprong te behouden.

Het eindresultaat van 27 – 27 mag, gezien het gegeven dat de jongens als team pas 3 weken op het veld staan, de verwachting wekken dat we het komende seizoen meer van hen kunnen verwachten. Coach Rens reisde dan ook zeer tevreden met zijn mannen terug richting het Vets-honk.

4 Reacties op “The Vets junioren gelijkspel”

  • C’est 脿 la suite de ce constat qu’un comit茅 a vu le jour pour analyser ce qui se fait ailleurs au pays, ainsi que de rencontrer divers partenaires potentiels, ici en Alberta. Outre la direction g茅n茅rale de l’ACFA, des passionn茅s d’histoires, tels que France Levasseur Ouimet, Laurent Godbout et Frank McMahon, ont accept茅 de faire cet exercice.

  • Hello there! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us useful information to work on. You have done a wonderful job!

Reacties zijn niet toegestaan.