Maandag 8 februari: Carnavals Kroegentocht!

Maandag 8 februari is het weer zo ver: De jaarlijkse kroegentocht van The Vets op Carnavalsmaandag. Ergens rond de middag zullen we weer starten vanuit het clubhuis om daarna een zo groot mogelijk aantal etablissementen te bezichtigen. Zorg dat je er bij bent! (voor de poll –> klik verder)

Wie worden De Vetste der Vets?

Geheel volgens traditie, en omdat The Vets soms wat ongeleid zijn, moeten we ook dit jaar weer worden aangevoerd door een daadkrachtig prinsenduo. Wie achten jullie dit jaar het meest geschikt? De poll is weer geopend. Dit keer met de mogelijkheid om tot wel 3 stemmen in een keer uit te brengen! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en er vallen in geen enkel opzicht rechten aan te ontlenen, het prinsenschap is immers geen democratie. Tips en commentaar zijn welkom, maar houd het een beetje braaf! Succes met stemmen…

Vetste der Vets in 2016! Wie zijn het meest geschikt om de Vets door de Carnavalsmaandag the loodsen?

  • Tom & Tomas (ouderwets barslingeren?) (20%, 48 Stemmen)
  • NicK & NicO (klinkt leuk samen) (17%, 42 Stemmen)
  • Wesley & Carlo (extra gas erop) (15%, 37 Stemmen)
  • Michel en Johan (schouders trainen) (14%, 35 Stemmen)
  • Johan & Joost (gegarandeerd tot sluitingstijd, geen gedoe achteraf...) (13%, 32 Stemmen)
  • Arnold & Bent (samen uit samen thuis) (8%, 19 Stemmen)
  • Joep & Bras (lekker lang feesten) (5%, 12 Stemmen)
  • Angelique & Jos (gezellig ff samen eruit) (4%, 9 Stemmen)
  • Marco & Roel (geen commentaar) (3%, 8 Stemmen)

Totaal aantal stemmen: 103

Laden ... Laden ...