TV-Opnames voor de Vets

Beste Leden,

Vanuit de PR-commissie willen wij vragen aan alle leden of jullie het goed vinden om op tv (vos) te komen?

Dit vragen wij omdat er gevraagd is aan ons om mee te doen aan het programma “dit is mijn club”. Hierbij draait het om de club die aanwezig moet zijn met minimaal 25 leden (en/of  aanhang). Wij worden geacht een stuk of vier mensen te hebben die geïnterviewd kunnen worden, denk hierbij aan voorzitter, speler, activiteiten commissie e.d.

We dienen er tussen 18:00 tot 22:00 uur aanwezig te zijn. Er is ook gevraagd of wij naast bestaande optredens zelf ook voor optredens kunnen zorgen, dus kunnen wij ons zangtalent(en) ten toon spreiden. Dit alles onder het genot van een glaasje of 38 natuurlijk.

Dit alles staat te gebeuren in de Loeki’s bar (oude Orient). Jullie mogen reageren via gastenboek of via de mail. Bij een te laag aantal deelnemers is de avond natuurlijk niet optimaal, dus probeer er met zijn allen te zijn zodat we een goede indruk van onze gezelligste club van Nederland achter kunnen laten.

Kijk hier voor meer info

Met sportieve groet,

Jullie Bartje

Eén reactie “TV-Opnames voor de Vets”

  • Bram

    zegt:

    Volgens mij moet het zoiets als dit worden:

Reacties zijn niet toegestaan.