Nieuwe site voor rugbyclub the Vets

“Een nieuw jaar met goede sportieve vooruitzichten”….Om maar niet in een te officieel praatje over te gaan:

Vanwege technische redenen, en omdat we het wel weer eens tijd vonden, zijn we over gegaan naar een nieuwe site voor onze rugbyclub. De site zal gaandeweg het jaar nog wat veranderen, zo zullen er een aantal opties aan toegevoegd worden en zullen bepaalde dingen nog geoptimaliseerd moeten worden.

Kijk op je gemak even rond en reageer er op los bij de diverse “posts” . Mocht je zelf nog ontzettend goede ideeën hebben laat dit dan weten via de site, door hieronder te reageren of via het gastenboek.

Veel plezier,

Uw webteam

2 Reacties op “Nieuwe site voor rugbyclub the Vets”

 • duhh

  zegt:

  oke dan, ff wenne ……….
  en ff zuukke
  mer dan hedde ok wel wa.
  schon man.

 • Bram

  zegt:

  We doen ons best 😛

Reacties zijn niet toegestaan.