Rikken met the Vets

Het mag de pret niet drukken. Rikken blijken voor 66,67% onbetrouwbaar te zijn… in ieder geval met carnaval dan toch. En dan heb ik het nog niet eens over de redenen voor hun afwezigheid. Terwijl de ene Rik de maandag druk was met het kweken van eelt op zijn knieën in nabijheid van mooi wit porselein was de andere Rik druk aan het herstellen van blessureleed. O ja, dat is natuurlijk wel een legitieme afmelding, zeker als je enige alternatief een dag lang het alias dragen: prins Rik de ‘Geschopte Dame’. Maar gelukkig blijkt de schoppen boer een betrouwbare troef. Dat beloofd veel goed voor de toekomst van de Vets

Aangezien je voor Rikken met de Vets toch echt drie kandidaten moet hebben is besloten het arsenaal aan naieve reservertroepen open te rukken. Hierdoor hebben we alsnog een Vets waardig prinsentrio kunnen samenstellen. Voor hen die het vergeten zijn te onthouden. De prinsen waren dit jaar te herkennen aan de onderstaande aanplakborden.
Schoppen Boer

Prinsen en Vets… bedankt voor weer een geweldig carnaval. Wat er allemaal is gebeurd kan ik niet vertellen, die puzzel wordt aan de bar wel weer compleet gemaakt.

En aan de overgebleven Rikken… see you next year… met een nieuw thema!

Update: Enkele foto’s

   

4 Reacties op “Rikken met the Vets”

 • Bram

  zegt:

  haha…. update!!
  (foto’s van de valkdames….blijkbaar was joost interessant 😉 )

 • WSB

  zegt:

  Daar had iemand nog geen last van zijn rug

 • Bram

  zegt:

  heb je een punt :S

 • Hello would you mind letting me know which webhost you’re utilizing?
  I’ve loaded your blog in 3 different internet browsers and I
  must say this blog loads a lot faster then most.
  Can you recommend a good internet hosting provider at a fair price?
  Thank you, I appreciate it!

Reacties zijn niet toegestaan.