Nieuwe energie bij The Vets

Na het verlies van vorige week hebben de rugbyers uit Valkenswaard zich gerevancheerd door met ruime cijfers te winnen van de Ducks uit Boxtel.

Na het eerste fluitsignaal startten beide teams voortvarend en ging het spel heen en weer met mooie acties aan iedere zijde. De eerste score kwam van the Vets, middels een goed uitgespeelde lijn waarvan R.Trienekens kon profiteren en de nul van het scorebord kon halen. De rugbyers uit Boxtel herpakten zichzelf en scoorden binnen vijf minuten middels een goed gelanceerde speler langs de flank. De Vets probeerden met degelijk voorwaartsen spel de organisatie bij de Ducks te ontregelen. De tactiek van the Vets bleek te werken en scoorden keer op keer in deze helft. Ruststand 35-7.

In de tweede helft gingen de spelers van the Vets weer verder zoals ze bezig waren. Het voorwaartsen pack van the Vets konden vele scrums winnen en daarvan profiteerden de driekwarten en scoorden aan de lopende band. Aan het einde van de wedstrijd scoorden nieuwkomers B.v.Dijk en R.Baats hun eerste try van het seizoen. En zetten de eindstand op 90-7. Scores: R.Trienekens, B.Bons, B.v.Dijk, P.v.d.Gevel, K.Kuipers, R.Baats. Volgende week spelen The Vets uit in Bemmel tegen rc de Betuwe.