Rugbyclub The Vets spelen prachtige wedstrijd

De competitieleiders the Vets uit Valkenswaard kregen afgelopen zondag de als tweede geplaatste Dukes 2 uit Den Bosch op bezoek. Alle voortekenen voor een spannende wedstrijd waren aanwezig en beloofde een thriller die zijn weerga niet kent.

Na het eerste fluitsignaal gingen beide teams er vol tegenaan en resulteerde in een spannende eerste helft. In deze helft waren het the Vets die in de spelhervattingen het overwicht hadden. Bijna alle scrums werden gewonnen en ook de line-outs kwamen vaak in het voordeel van the Vets uit. Helaas voor the Vets bleef de score uit. De Dukes hadden hierin wat meer geluk en konden twee keer uit een penalty-kick scoren 0-6, dit bleef ook de ruststand.

De tweede helft was bijna zoals de vorige, alleen waren het de Dukes die zich na een aantal wissels herpakte en de spelhervattingen beter partij konden geven. De wedstrijd ging beide kanten op en strandde voor beide teams keer op keer in goed defensief werk van de tegenstander. The Vets kwamen verschillende keren in de buurt van de try-line maar waaren niet bij machte om te scoren middels een try. Na een overtreding van de Dukes in hun eigen helft konden the Vets scoren middels een penalty-lick en brachten de score op 3-6. De Dukes probeerden uit alle macht om the Vets tegen te houden en hun voorsprong te behouden. The Vets hebben zich tot de laatste seconde ingespannen om te kunnen scoren, maar het mocht niet meer baten, de Dukes konden zich na een uitstekende wedstrijd tot winnaar uitroepen en de eerste plaats in de competitie overnemen. The Vets konden terugkijken op een goede wedstrijd en het besef dat zij met hun nieuwe trainer aan de juiste weg aan het timmeren zijn. Eindstand: 3-6.

The Vets staan nu derde met twee punten verschil op de eerste twee. Volgende week spelen the Vets uit in Maastricht tegen de Maraboes om half drie.

3 Reacties op “Rugbyclub The Vets spelen prachtige wedstrijd”

• horgan

zegt:

een penalty-lick – mmm, moet ik dan kick my lips als ik in de buurt van een lekker toetje ben?

• check out thesixtyone. net it’s METHOD greater than half of these sites.