The Vets laat kleine steken vallen tegen Gouda

(The Vets – Gouda 1; 0 – 10)

Op een nazomerse, warme zondagmiddag in het vroege oktober stond er weer een mooie rugbywedstrijd op de planning. Geen Wereldkampioenschap rugby in Nieuw-Zeeland, nee de focus lag op het team van the Vets klaarstomend om het op te nemen tegen Gouda 1. De als eerste geklasseerde tegenstander had een zware kluif aan de Valkenswaardse rugbyers. Eindstand 0-10 in het voordeel van Gouda.

Beide teams deden niet voor elkaar onder. Gouda speelde met een jong team rijk aan fitte spelers in zowel het voorwaartsenpack als de driekwartlijn. Daarbij optellende  het warme weer gaf een extra boost aan the Vets om met zekerheid te spelen. Waar de afgelopen wedstrijden fouten werden gemaakt in de Valkenswaardse verdedigende linie, waaruit tries werden weggegeven, kreeg Gouda het zelden voor elkaar om een break te forceren. De tegenstander zocht gedurende de hele wedstrijd de opening in het eerste deel van de driekwartlijn van the Vets, door met name de eerste en tweede centers schuin in te laten lopen.

Pas in de tweede helft volgde de eerste score van Gouda. The Vets had kans om dieper door te dringen in het 22-meter gebied van Gouda, om een serieuze kans te maken op score, was het niet dat door een verloren bal deze kans direct verkeken was. Een snelle tegen-aanval volgde als antwoord hierop, met de enige try van de wedstrijd tot gevolg. Kansen voor the Vets waren op één hand te tellen, maar door individuele fouten werden deze verspild. Het team van the Vets speelde een stevige, gedurfde pot rugby en komt steeds meer op stoom. Volgende week is het de beurt aan het tweede geklasseerde Oemoemenoe uit Middelburg om het heilige veld van Den Dries te betreden. U bent van harte welkom om 13:00u, tot dan!


8 Reacties op “The Vets laat kleine steken vallen tegen Gouda”

  • Jamais essay茅 de v锚tements DP. Quelques robes semblent (au vu du site), sympa, mais aussi un peu trop courtes pour mon 1,74 m (et encore j perdu 1 cm lol). Et pourtant, je porte facilement du mi cuisse.

  • Further from the ultimate key for the men that one could find out more about as we speak.

  • The very heart of your writing while appearing agreeable originally, did not settle perfectly with me after some time. Someplace within the paragraphs you managed to make me a believer but just for a while. I still have a problem with your jumps in logic and one might do well to help fill in those breaks. In the event that you can accomplish that, I would undoubtedly be fascinated.

  • Tu hai 5 bestie in casa + maschio adulto che vale per 3 e sorridi dicendo che tutto ok?

Reacties zijn niet toegestaan.