The Vets overtreffen Eindhovense Rugby Club

( RCE/PSV 1 – The Vets ; 15-35)

Eindelijk was daar de geslaagde wedstrijd. Van de afgelopen vijf wedstrijden wisten de rugbyers van the Vets er slechts een enkele te winnen. The Vets visten elke keer net achter het net, maar nu hadden zij meer geluk en overtroffen RCE/PSV 1 met 15-35.

115De eerste helft liep gesmeerd, met hier en daar een tegenaanval van de Eindhovenaren. Overwegend was het the Vets dat steeds verder doordrong richting het score-gebied. De voorwaartsen van the Vets waren zekerder in vergelijking met vorige week, met name door de sterke en snelle flankers Kees Kuijpers en Carlo van Oorschot. Een vlot Valkenswaards spel bleef op gang waar Eindhoven moeite mee had om te verdedigen.

Het tij leek in de tweede helft te keren, doordat het ‘Vets-syndroom’ in de eerste minuten na de rust dreigde op te spelen. Zwakke tackels, ongeorganiseerd positiespel en een snelle tegenscore in het voordeel van Eindhoven waren het resultaat kort na rust. RCE gaf zich niet gewonnen, en het was flink verdedigen geblazen voor the Vets. Uiteindelijk waren het toch de Valkenswaardse rugbyers met de langste adem, en bliezen het Eindhovense kaarsje langzaam uit. . .

Volgende week speelt the Vets uit tegen Rugby-club te Werve/WRC-H. Kick-off om 14:30u in Den-Haag.

4 Reacties op “The Vets overtreffen Eindhovense Rugby Club”

  • kees

    zegt:

    ik neem aan dat er een klein foutje in de titel is geslopen, ik denk dat het “(RCE/PSV – The Vets; 15-35)” moet zijn 😛
    Maar goed gespeeld mannen, was een mooie wedstrijd!

  • These guys Previously Laugh at japan – Now I laugh at all of them

  • wow gold

    zegt:

    My home is Michigan and we contain a in length wintry weather! I want this wow gold, we were looking at Now clothing! To begin with typically the would be a smaller tight however extend slightly to fit your 12 inches better. They are consequently cool along with casual- we would surely encourage wasting the additional money good wow gold- its own worth the money!!!

Reacties zijn niet toegestaan.