Domper voor The Vets.

Afgelopen zondag zijn de spelers van rugbyclub the Vets afgereisd naar Breda om tegen het laatst geklasseerde team uit te komen. De eerste wedstrijd tegen Breda aan het begin van het seizoen werd kansloos verloren. The Vets waren gebrand op revanche en putten steun en zelfvertrouwen uit de laatste gewonnen wedstrijden.

Bij de start van de wedstrijd werd al snel duidelijk dat de spelers uit Breda meer motivatie hadden dan the Vets. In de eerste tien minuten waren the Vets in hun eigen helft alleen maar aan het verdedigen. Breda bleef constant aanvallen. The Vets verdedigden goed en strak, maar Breda vond toch een gaatje waardoor er gescoord werd. Het vervolg werd voor the Vets beter en kwamen in de buurt van de try-line. Helaas voor the Vets kwamen zij niet tot scoren.

Het verloop van de eerste helft ging nog redelijk heen en weer. The Vets hadden moeite met gecontroleerd spelen. Veel rucks en mauls werden verloren waardoor the Vets niet in hun ritme kwamen. De hele eerstye helft liepen the Vets achter de feiten aan, wat de wedstrijd niet echt spannend maakte.

De tweede helft werd een helft waar door beide teams hard werd gewerkt. The Vets kregen de kans om een paar half-breaks te creëren maar kwamen niet door scoren. De spelers uit Breda die van de laatste plaats af willen, kregen door hard werk een enkele kans die door hun werd geconsolideerd. In deze tweede helft bleven de mannen uit Breda geconcentreerd spelen en the Vets moesten alle zeilen bijzetten om de linies dicht te houden. Al met al was het een grauwe zondag waarbij the Vets hard hebben gewerkt, maar hun meerdere moesten erkennen.

Volgende week spelen the Vets in Leiden en hopen hier beter te presteren om in de middenmoot te kunnen blijven.

2 Reacties op “Domper voor The Vets.”

  • Les deux paires de jeans 茅taient nouvelles et portaient des 茅tiquettes de prix sur les disant que $ 58 offre donc diablement. Ils ont l’air tr猫s similaire 脿 l’exemple que vous avez fourni.

Reacties zijn niet toegestaan.