1e jeugd training is een feit

img_2921En gezellig dat het was! Met een opkomst van zo’n 14 kids bij de eerste training en nieuwe aanmeldingen lijkt het volgende week nog gezelliger te worden. Door de clinick (gegeven door Carlo, Bart en Rens) is iedereen weer een stuk bekender geworden met de sport rugby en was het enthousiasme zichtbaar aanwezig.

Er werd flink gepast, gebeukt en getackeld door iedereen en uiteindelijk werd er gewerkt naar een leuk spel. Dat alles lijkt wel makkelijk maar iedereen kwam er al snel achter dat er iets meer bij komt kijken dan zomaar tegen een zak aan lopen! Lijkt het jou ook leuk om een keer te komen kijken en mee te doen? zorg dan dat je er volgende week bij bent. Je kunt de aanwezigen van gisteravond navragen hoe leuk het was!

Voor meer info zie deze link

Dinsdag 10 april zal de 2e training plaats vinden. De trainingen starten om 18.30 uur dus zorg dat je op tijd bij bent!

volg ons op:

4 Reacties op “1e jeugd training is een feit”

  • bram

    zegt:

    Complimenten aan allen! Op naar volgende week!!

  • WJH

    zegt:

    Yep mijn complimenten een ieder die er bij betrokken is. Het zag er gisteren heel erg professioneel uit. Ik denk dat we ons als club prima naar buiten hebben laten zien. Nu is het zaak om door te pakken. Ik ben iig erg blij en trots om weer jeugd op ons mooie veld enthousiast bezig te zien.

  • Joerie

    zegt:

    Klinkt goed! Zitten er ook kleine kwalleballers bij? Inschrijven voor aspirant kwalleballen kan tot op de dag zelf!

  • Bram

    zegt:

    Hoe oud zijn aspirant kwalleballers ook alweer? misschien dat we het kunnen promoten en eventueel een teampje maken… beloof echter niets 😉

Reacties zijn niet toegestaan.