Door weer en wind: 2e jeugdtraining druk bezocht!

img_3216We waren er een beetje bang voor, de trainers wisten ook niet echt wat ze konden verwachten… Nee qua weer zat het niet echt mee! Maar klokslag 18.15 uur wordt het dan toch druk, druk en nog drukker.

In tegenstelling tot onze verwachtingen zorgde de regen en de kou voor nog meer rugbytalent op het veld van de Vets dan de 1e training!! Zo’n 20 jongeren wisten ditmaal het clubhuis te vinden. De nieuwe werden voorzien van een gebitbeschermer en konden meteen mee doen met de rest.

Op de 2e training werd er iets dieper in gegaan op de regels en oefeningen die vorige week behandeld waren. Zo werd er meer getakeld op de zakken (dit gaat ook veel beter als het regent!), werden er meer en inmiddels betere situaties opgezet en werd er ook een start gemaakt met het 1 tegen 1 contact. Dus van de zak (tacklebag) naar een echt persoon. De aanwezige toeschouwers stonden verbaasd van het aanwezige talent dat er bij een groot aantal al is. En dat na 2 weken.

De training werd afgesloten met een 2 tegen 3 partijtje waarbij alle oefeningen gecombineerd werden. Voor een aantal was dit nog net iets te veel, maar voor een zelfde aantal leek het wel een peulenschil. Lijkt het jou ook leuk om een keer te komen kijken en mee te doen? zorg dan dat je er volgende week bij bent. Je kunt de aanwezigen van afgelopen weken navragen hoe leuk het was!

Voor meer info zie deze link

Dinsdag 17 april zal de 2e training plaats vinden. De trainingen starten om 18.30 uur dus zorg dat je op tijd bij bent!

volg ons op:

5 Reacties op “Door weer en wind: 2e jeugdtraining druk bezocht!”

  • WJH

    zegt:

    Mooi verslagje en inderdaad was de opkomst ondanks het slechte weer nog beter dan vorige week. Voor de jeugd die aanwezig was een compliment om toch op de fiets te stappen en het slechte weer te trotseren.
    Hopelijk zien we jullie volgende week weer.

  • Manke Nelis

    zegt:

    Goed bezig Vets!

  • Blackbeard

    zegt:

    Hulde voor dit initiatief!

  • Chris

    zegt:

    Hierein ligt continuiteit voor de Vets – zorg dat er momentum in blijft zitten.

  • bram

    zegt:

    That’s the spirit!

Reacties zijn niet toegestaan.