The Vets starten seizoen met nieuwe sponsor

Rugbyclub The Vets startten afgelopen weekeinde met hun rugbyseizoen in hun eerste thuiswedstrijd met een nieuwe sponsor. Voor aanvang van de wedstrijd was er een kleine ceremonie gepland als dank voor de nieuwe shirt  sponsor Guinnizz uit Valkenswaard.

The Vets spelend in de 2de klasse zuid werden dit weekeinde getest door Obelix uit Nijmegen. Gezien het feit dat er nogal wat spelerswisselingen zijn bij the Vets ten opzichte van vorig seizoen was er wat spanning binnen de spelersgroep.

Beide teams zijn al jaren gewaagd aan elkaar en kijken altijd uit om elkaar te testen. Zoals ieder treffen was het in de eerste paar minuten even aftasten voor beide teams en moest er gezocht worden naar de kleine gaatjes die er gelaten werden. Obelix was het eerste team dat tot scoren kwam. Na eerst onder druk te staan door de Vets kon Obelix middels goed uitspelen en snel opstellen zorgen dat zij als eerste tot scoren kwamen. In de eerste helft konden the Vets redelijk goed stand houden en maakten het Obelix erg moeilijk. Door goed samenspel en defensief optreden konden the Vets hun driekwarten zodanig lanceren dat er dankbaar gebruik werd gemaakt door B.Bons  die de eerste thuisscore kon laten optekenen. Helaas voor the Vets scoorden de mannen uit Nijmegen nog twee keer in deze helft  en werd het voor the Vets een inhaalrace.

Na de rust ging het bij de valkenswaardenaren niet erg goed. Het leek erop dat het wonderwater van de pauze zijn uitwerking gemist had. Vroeg in de tweede helft waren het de spelers uit Nijmegen die weer als eerste scoorden. The Vets probeerden uit alle macht om Obelix te stuiten, maar het gewenste effect bleef uit. Door vasthoudend te blijven spelen konden the Vets nog wel scoren middels penalty’s op naam van R.Baats. Wel was er in deze helft een prachtige individuele aktie van J.vd.Gevel die de tweede try van the Vets liet noteren. Al met al was dit een wedstrijd waar the Vets met vlagen erg goed spel liet zien en waar vertrouwen uit geput kan worden. Gezien het feit dat er nogal wat spelerswisselingen zijn ten opzichte van vorig seizoen

Vol vertrouwen gaan the Vets het seizoen 2012/13 tegemoet met ruggensteun van hun nieuwe sponsor Guinnizz en hopen natuurlijk volgende week in Rotterdam met de winst terug te komen.

Eén reactie “The Vets starten seizoen met nieuwe sponsor”

  • Tinuzzz, Pim en Martijn

    zegt:

    Balen dat ik er niet bij kon zijn, maar zondag gaan we weer vlammen!

Reacties zijn niet toegestaan.