Nieuw tenue voor de Vets!

De komende 5 seizoenen zullen alle teams van rugbyclub The Vets spelen in een nieuw tenue. Om weer tot een mooi, nieuw, herkenbaar, stoer, gaaf en vooral een Vets waardig tenue te komen roepen we de hulp in van onze jeugdleden.

Ontwerper

Schuilt er een ware (mode)ontwerp(st)er in je?! Vind je tekenen of kleuren helemaal te gek? Wil je zelf mee bepalen hoe je er de komende 5 jaar uit ziet bij de scrums, rucks, line-outs en tries?! Download dan snel het blanco ontwerp en lever je creatie in voor 14 april..

Heb je een goede herinnering aan een tenue van de afgelopen jaren of uit de tijd van je vader, moeder, oom of tante? Of zie je op YouTube, Facebook, Instagram, twitter of TV wel eens een mooi ontwerp? Schroom je dan niet om deze te posten op één van onze social media kanalen of als reactie onder dit bericht!

Sponsoring

Een sportclub als de Vets kan natuurlijk niet zonder sponsoren en op deze nieuwe wedstrijdshirts is dan uiteraard ook weer plaats voor (nieuwe) sponsoren! Ken je iemand of een bedrijf die misschien geïnteresseerd is? Laat dit dan weten aan ons via info@vets.nl  en neem een kijkje op onze sponsorpagina.

Succes en veel plezier!!