Maandag 27 februari: Vets Carnavals Kroegentocht

Maandag 27 februari gaan we weer los: De jaarlijkse kroegentocht van The Vets op Carnavalsmaandag. Ergens rond de middag zullen we weer starten vanuit het clubhuis met een Vette lunch om daarna een zo groot mogelijk aantal etablissementen te bezichtigen. Zorg dat je er bij bent! (voor de poll –> klik verder)


Wie worden De Vetste der Vets?

Geheel volgens traditie, en omdat The Vets soms wat ongeleid zijn, moeten we ook dit jaar weer worden aangevoerd door een daadkrachtig prinsenduo: De Vetsten de Vets! Wie achten jullie dit jaar het meest geschikt? De poll is weer geopend. Met ook dit keer met de mogelijkheid om tot wel 3 stemmen in een keer uit te brengen! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en er vallen in geen enkel opzicht rechten aan te ontlenen, het prinsenschap is immers geen democratie. Tips, suggesties en commentaar zijn welkom, maar houd het een beetje braaf! Succes met stemmen…

Vetste de Vets 2017! Wie zijn dit jaar het meest geschikt om de Vets door de Carnavalsmaandag the loodsen?

  • Tom,Tom & Tomas (de Toms wijzen de weg) (27%, 26 Stemmen)
  • Nico & Nickolaas (klinkt nog steeds leuk) (22%, 22 Stemmen)
  • Anneke & Bent (of moeten we ze dat besparen?) (16%, 16 Stemmen)
  • Johan & joost (gewoon blijven proberen) (12%, 12 Stemmen)
  • Sjors & Toon (dynamic duo) (9%, 9 Stemmen)
  • Dirk & Desiree (2x bellen) (7%, 7 Stemmen)
  • Ruud & Patrick (ze kunnen het maar gehad hebben) (6%, 6 Stemmen)

Totaal aantal stemmen: 70

Laden ... Laden ...