Trip Easter 2012 Kent

Zoals al eerder is aangekondigd zullen we dit jaar met Pasen op trip gaan. In eerdere berichtgeving is gesproken over Ierland, helaas was dit organisatorisch/financieel niet haalbaar, maar we denken een leuk alternatief te hebben gevonden door onze vrienden uit Ash te verblijden met een brabants bezoek. Voor diegenen die erbij waren afgelopen april, deze mannen uit Kent in Engeland staan garant voor een mooie pot rugby, en het nodige vertier in de derde helft, inclusief verkleedpartijtjes, drank, zang, Oxford-Cambridge boat-races, drank etc etc.

We zullen vrijdag 6 april rond 13.00 uur met een aantal mini-busje vanuit Valkenswaard richting Calais vertrekken, en rond 18.30/19.00 uur in Ash aankomen. De terugreis is gepland maandag 9 april rond de middag, zodat we eind middag/begin avond weer in Valkenswaard terug zullen zijn. Je hoeft dus alleen de vrijdagmiddag vrij te nemen. Tussen vrijdag en maandag zal het programma worden gevuld met tal van leuke, leerzame, en minder leerzame aktiviteiten, waaronder een twee-tal wedstrijden tegen RFC Ash en RFC Faversham. Kortom, voor eenieder wat wils. Hou deze website dan ook in de gaten, meer informatie zal indien bekend dan ook gepubliceerd worden.

Verder krijg je naast een prachtig trip-shirt een onvergetelijke ervaring middels een  flinke dosis sterke verhalen om aan je (klein)kinderen te vertellen…..

Vanaf vrijdag 13 januari zal er op het prikbord in het clubhuis een intekenlijst komen te hangen, natuurlijk kun je ook een van de organisatoren aanspreken.De trip is toegankelijk voor alle seniorenleden van de club, waarbij aktieve spelers voorrang hebben. Maar uiteindelijk willen we onder het motto hoe meer zielen hoe meer vreugd met zoveel mogelijk geïnteresseerden de overtocht gaan wagen, dus als je denkt dat je niet aan het deelnemerscriterium voldoet, geef je dan toch gewoon op…..

Oja, niet geheel onbelangrijk, de kosten zijn in eerste instantie geraamd op euro 400. Als aanbetaling zien we graag uiterlijk 1 februari 100 euro op ondergenoemd banknummer tegemoet, en ivm de te maken (reserverings) kosten het restant van 300 euro op 1 maart aanstaande. Hou ook nog rekening met een bietje drankgeld……

Peter Leenders, Nico Willems, Tom van Hoof

VRC The Vets   Rabobank Valkenswaard   1036.72.141  ovv trip 2012

3 Reacties op “Trip Easter 2012 Kent”

  • Le Centre ne publie des informations de r茅pertoire qui confirme les degr茅s d’un individu et dipl么mes. Nous ne confirmons pas les adresses ou l’exactitude des num茅ros de s茅curit茅 sociale pr茅vues par les demandeurs. Pour assurer davantage de s茅curit茅 et de confidentialit茅, nous maintenons une piste de v茅rification de l’identit茅 des demandeurs, y compris les adresses de protocole Internet (adresse IP), les num茅ros de carte de cr茅dit, et les num茅ros de t茅l茅phone ".

Reacties zijn niet toegestaan.