30 maart 2014 V.T.T. ( Vets Toer Tocht )

Op zondag 7 april organiseren de mountainbikers van V.R.C.The Vets een M.T.B. tocht voor alle liefhebbers van de M.T.B. sport ( dus niet alleen voor clubleden ). Het doel van de vereniging is in eerste instantie een mooie tocht voor de deelnemers uit te zetten en het ziet er naar uit dat dit geslaagd is.

Er zijn kleedlokalen waar men zich kan omkleden en na afloop kan douchen. Natuurlijk is er een goede verzorgingspost halverwege de tocht met soep, sportdrank, peperkoek en fruit e.d. Voor de fietsen is er ook een afspuitplek en een bewaakte fietsenstalling geregeld. de organisatie is nog druk op zoek naar een band die bij de aankomst de harde zwoegers muzikaal welkom zal heten. Naast het uitzetten van een uitdagende tocht wil Valkenswaardse Rugby Club The Vets van de gelegenheid gebruik maken om de Rugbysport meer bekendheid in de omgeving te geven. Daarom wordt er na de M.T.B. tocht de competitiewedstrijd V.R.C. The Vets vs R.C. Te Werve / W.R.C. Haaglanden gespeeld. Supporters let op ! De KO is verlaat naar 14.30 uur.
Men kan inschrijven voor de MTB tocht op zondag 7 april vanaf 09.00 uur.

15 Reacties op “30 maart 2014 V.T.T. ( Vets Toer Tocht )”

 • verrassend VOORJAARS-TOCHTJE,EN VOOR DE DE EERSTE KEER GEORGANISEERD DOOR DE VETTS…TOPPERTJE!
  leuke afwisselende paden met single-track-werk, in een voor mij bekend bosperceel waar veel mtb-mogelijkheden aanwezig zijn.En daar hebben de Vetts duidelijk gebruik van gemaakt…
  Goed verzorgde bevoorrading(vooral un goei soepke),nette bewaakte fietsstalling,alleen jammer dat het aantal inschrijvingen zo laag was. Tip: voor de volgende keer:een meer opvallende kleur pijlen,want bruin valt niet genoeg op in het bos.Kortom:Vetts bedankt,succes verder,en ikke zeker tot een volgende keer…

 • Mark de kort

  zegt:

  Vandaag mee gedaan aan de tocht en ergens in het begin mijn fietsnavigatie verloren.
  Het is een witte van het merk Mio mocht hem iemand gevonden hebben kan hij kontakt opnemen. Met 06-20545810

 • René van Dijk

  zegt:

  Jongens/Meiden van de Vets vandaag een schitterende tocht uitgezet en dat voor de eerste keer zeker voor herhaling vatbaar tot volgend jaar. René van Dijk

 • VTT

  zegt:

  @ Hans, bedankt voor de feedback en tot de volgende keer.

  @ Mark, mochten we hem vinden dan hoort u van ons, zal het begin van de route een keer nafietsen.

 • Harrie Daamen

  zegt:

  Ook ik heb jullie tocht mee gefietst mooie tocht goed uitgepijlt jammer van de kleur van de pijlen, had een meer opvallende kleur mogen zijn{ maar dit is al eerder benoemd } nu genoeg gezeurd. Goed gedaan jongens prima georganiseerd bewaakte fietsen stalling prima verzorgings post goede inschrijving .
  Misschien nog een tip als je hebt ingeschreven geef een consumptie bon dan heb je na afloop lekker je clubhuis vol. veel succes en volgend jaar kom ik weer terug.

 • Sorpresa per l stamattina, di una collezione H firmata da Donatella Versace, in uscita a meta novembre. Divertente il logo: Versace for H quest inserito all del cerchio tradizionale della maison.

 • MONCLER

  zegt:

  Some Awful Inescapable truth About Your Wonderful japan Future

Reacties zijn niet toegestaan.