Rugby: “Give It a Try”. April jeugdrugbymaand bij V.R.C The Vets.

Valkenswaardse Rugby Club The Vets start op de eerste dinsdag van april, in haar zoektocht naar nieuwe jeugdleden, wederom met de groots opgezette jeugdwervingsmaand. “Open Huis, Jeugd Rugby”

Om het jeugdrugby te promoten is vorig jaar binnen de Valkenswaardse Rugby Club besloten dat in de maand april gratis trainingen zouden worden aangeboden. Dit initiatief werd door de Valkenswaardse jeugd zo enthousiast opgepakt dat inmiddels besloten is om deze wervingscampagne jaarlijks in april te organiseren.

Volgens wedstrijdsecretaris Willem Jan Habraken stonden er vorig jaar gemiddeld 30 kinderen uit Valkenswaard en omgeving op de trainingen. Hierdoor zijn er nu twee jeugd teams van de Valkenswaardse Rugby Club actief in de Nederlandse competitie. De jeugdteams spelen in het eerste seizoen al wedstrijden waarbij ze de tegenstanders vaak verbazen over het nivo wat de Vakenswaardse jeugd in korte tijd heeft bereikt. Alle jeugdteams trainen op de dinsdag- en donderdagavond, de wedstrijden worden op de zaterdagen in de ochtend gespeeld.

De Valkenswaardse rugby jeugd is op zoek naar nieuwe leden en om het spelletje echt te ervaren is meedoen natuurlijk gewenst. Daarom mogen alle jongeren vanaf 10 jaar oud gedurende de hele maand april gratis mee trainen. Valkenswaardse Rugby Cub The Vets wil iedereen zo de kans geven om kennis te maken met de leuke sport wat rugby is.

De trainingen zullen worden gegeven in kleine groepen door ervaren trainers waarbij de spelvreugde en veiligheid hoog in het vaandel staan. Vanzelfsprekend zal er rekening worden gehouden met het nivo van de deelnemers van de actie.

De eerste training van de Open Huis actiemaand begint op dinsdag 2 april, van 18.30 tot 20.00. Geef je op voor deelname bij Jos van Oorschot josvanoorschot@planet.nl

Je kunt VRC The Vets vinden op Sportpark Den Dries aan de Pastoor Heerkens Dreef te Valkenswaard. Ons veld ligt centraal op het sportpark. Het clubhuis kun je rechts van de tennisvelden vinden.

Wat heb je nodig om te kunnen trainen?
– (oude) sportkleren. ( korte broek, T-shirt en een warm vest)
– veldschoenen (voetbalschoenen)

195 Reacties op “Rugby: “Give It a Try”. April jeugdrugbymaand bij V.R.C The Vets.”

Reacties zijn niet toegestaan.