8 juni Rabobank Fiets Tocht

Op zaterdag 8 juni vindt de jaarlijkse Rabobank FietsTocht plaats. Zoals je weet kunnen we met deze gezellige FietsTocht geld verdienen voor onze verenigingskas. Steun de Vets en fiets ook (weer) mee!

De FietsTocht is een initiatief van Rabobank Valkenswaard en Waalre, die het lokale verenigingsleven een warm hart toedraagt. Mensen samenbrengen, iets in beweging zetten en tegelijk het lokale verenigingsleven financieel ondersteunen. Dat is het idee achter de Rabobank FietsTocht.

Dit jaar is het Clubhuis/ kantine van V.R.C. The Vets door de Rabobank zelfs als startpunt aangewezen !

De Rabobank FietsTocht is elk jaar weer een belevenis waar de deelnemers met plezier op terugkijken.Voor degene die zich ( nog ) niet aangemeld hebben om te helpen achter de bar/ onze schitterende keuken:

schrijf u in, ga lekker fietsen en steun de Club.

Meefietsen = geld verdienen!

Voor iedereen die namens onze vereniging meefietst, stort de bank € 10,00 in onze clubkas. Van dat geld kunnen we leuke dingen doen voor onze leden. Vorig jaar leverde de FietsTocht € 231 op. Bovendien is het elk jaar weer een gezellige en sportieve dag.

Mobiliseer de hele familie

We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen. Hoe kun je daarbij helpen? In de eerste plaats door zelf mee te fietsen. En in de tweede plaats door anderen te mobiliseren: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa’s en oma’s. Iedereen die namens onze vereniging deelneemt levert € 10,00 op, dus hoe meer zielen hoe meer vreugd.

5 Reacties op “8 juni Rabobank Fiets Tocht”

 • bras

  zegt:

  Spamkoning bras is terug!

 • Willem Jan

  zegt:

  Nice to see. Voor de duidelijkheid; er zijn dus behalve fietsers ook barmannen/vrouwen nodig die de fietsers van de broodnodige consumpties gaan voorzien.

 • bras

  zegt:

  er volgt binnenkort meer info via de elektronische post

 • Pim

  zegt:

  20 euro er bij, Carolijn en ik fietsen mee!

 • bras

  zegt:

  Toppers!!

Reacties zijn niet toegestaan.