it’s getting serious now

Nu de eerste poulewedstrijden achter de rug zijn begint het voor sommige naties al verrekes spannend te worden. Zuid Afrika en Schotland gaan onderling uitmaken wie de poulewinnaar gaat worden. Engeland moet koste wat kost winnen van Australië willen ze nog enige rol van betekenis spelen in het toernooi. En Italië moet zien te winnen van titelkandidaad Ierland willen ze nog zicht houden op de volgende ronde. Dit alles is komend weekend weer te zien bij de Vets!:

Zaterdag:
17.30 uur Zuid Afrika – Schotland (Live via RTL 7)
21.00 uur Engeland – Australië (Live via RTL 7)

Zondag:
13.00 uur Vets – Pigs (2e thuiswedstrijd voor de heren)
17.30 uur Ierland – Italië (Live via RTL 7)

Voor de liefhebbers is er een eenvoudige maaltijd tegen een kleine vergoeding. Zowel op zaterdag als zondag.Wk 3e weekend @ the vets