Welk halfrond zal heersen in de kwartfinales?

De poulewedstrijden zitten er op! Na flink wat leuke potjes rugby zijn er eigenlijk geen verrassingen in de kwartfinales. Tenzij je had verwacht dat organisator Engeland een rol van betekenis zou gaan spelen (..).

Op de een of andere manier heeft de organisatie (World Rugby) het voor elkaar gekregen om in elke kwartfinale een vertegenwoordiger van het Noordelijk halfrond tegen een concurrent uit het Zuidelijk halfrond te plaatsen. Zuid is favoriet maar net als bij elke andere sport moet je in een toernooi als dit van iedereen kunnen winnen om uiteindelijk de beker omhoog te mogen houden.

Dit alles is komend weekend weer te zien bij de Vets!

Zaterdag:
16.30 uur Zuid Afrika – Wales (Live op het scherm)
20.30 uur Nieuw Zeeland – Frankrijk (Live op het scherm)
Zondag:
13.00 uur Vets – Oysters / RC Ducks 2 (We kunnen een steundje in de rug gebruiken)
13.30 uur Ierland – Argentinië (Live op het scherm)
17.00 uur Australië – Schotland (Live op het scherm)