Zondag 18 oktober Reindag 2015

Arnold van den Nieuwenhuijzen en Leo Hazelzet willen op zondag 18 oktober ter ere van Reindag 2015 de kwartfinales in het clubhuis gaan kijken na de wedstrijd Vets – Oysters/Ducks-combinatie te hebben gezien. Leo en Arnold zullen een voedzame maaltijd bereiden zodat er een goede bodem gelegd wordt voor de vochtige kwartfinales. Om de Vets te steunen in de roerige bondsdagen, vragen ze daar een gepaste vergoeding voor.

“Ik weet zeker dat Rein als meest trouwe supporter van de Vets en groot rugby liefhebber er helemaal achter staat dat we Reindag zo vieren dit jaar.” Arnold van den Nieuwenhuijzen

Om een beetje in te kunnen schatten voor hoeveel mensen ze moeten koken zou het fijn zijn als jullie aan kunnen geven wie er komt en of eventueel de aanhang mee komt. Dit kan via vetsveteranen@gmail.com

Al met al beloofd 18 oktober een mooie rugbydag te worden!

Hopelijk tot dan!