WK Rugby: De halve finales

Welk halfrond zal heersen in de kwartfinales?!?!
Was dat een vraag?! hahaha..

logo-rugbychampions

“The Rugby Championship” heerst! De 4 grote landen van het zuidelijk halfrond zijn simpelweg een beetje te groot voor de six nations en de rest van de wereld. Hoe gaat dit zich verder ontwikkelen? Komt er nu in europa ook een soort van super rugby competitie zodat het niveau omhoog gaat? Was het gewoon pech en een slechte beslissing van de ref en wie is de beste van de overgebleven vier landen?

Afgelopen Rugby Championship (4-landen toernooi van t zuiden) van een paar maanden geleden leverde de volgende uitslag op:

1 Australië, met 3 overwinningen uit 3 wedstrijden
2 Nieuw Zeeland, met 2 uit 3
3 Argentinië, met 1 uit 3
4 Zuid afrika, kansloos met 0 uit 3

De wedstrijd van aankomende zaterdag tussen Zuid Afrika en Nieuw Zeeland leverde 3 maanden geleden een 27-20 overwinning op voor Nieuw Zeeland. De wedstrijd van zondag tussen Argentinië en Australië is 3 maanden geleden ook gespeeld en dat was er één om snel te vergeten voor de Zuid Amerikanen. Ze werden met thuis met 34 – 9 afgeserveerd door de Wallabies.

Dit weekend op het scherm:

Zaterdag:
16.30 uur Zuid Afrika – Nieuw Zeeland (Live op het scherm)

Zondag:
16.30 uur Argentinië – Australië (Live op het scherm)

Voor de liefhebbers is er een eenvoudige maaltijd tegen een kleine vergoeding.