April Rugbymaand nu al een succes

Donderdagavond 14 april waren er 42 jeugdspelertjes aanwezig op de rugby training! Wederom nieuwe jongens en meisjes die komen rugbyen: iedere week groeit de groep. Ook bij de senioren is het lang gelden dat het zo druk was op de training! De April Rugbymaand kunnen we inmiddels al als een succes betitelen.

Van kleine blonde meisjes van 5 jaar met paardenstaart en roze shirt, tot grote knullen met een nek als een echte voorwaartse: de groep op de jeugdtraining is heerlijk divers! Het aantal is zo groot dat er gisteren wel 6 enthousiaste trainers nodig waren om iedere speler een leuke en leerzame avond te geven. De groep werd verdeeld in leeftijden en zelfs twee aparte groepen voor jongens en meisjes. Rucks opzetten, Tackelen, passen… het komt allemaal aan bod. Eindigen met een potje touch-rugby of British Buldog, dat is een leuke beloning voor het harde werken.

Na de training  een glaasje ranja in het clubhuis, met alle ouders er bij is dat een gezellige aangelegenheid. Dank aan de ouders die iedere week het clubhuis warm stoken en de ranja klaarmaken!

Na de jeugd mogen de grote heren het veld op. Wat een enorme opkomst! Buiten een paar terugkerende lang geblesseerden, waren er zeker 6 nieuwe gezichten die kennis kwamen maken met het mooie spelletje. Er werd hard gewerkt en gezweet, een succesvolle avond die nog een klein vervolg kreeg in het clubhuis rondom het spijkerblok!

Op naar volgende week!!

P1040124 P1040132 P1040139 P1040143 P1040146

2 Reacties op “April Rugbymaand nu al een succes”

  • Bras

    zegt:

    Heerlijk!

  • Johan

    zegt:

    Top dames en heren!!!

Reacties zijn niet toegestaan.